Ajánlatunk

2008-03-10 02:08

Ajánlatunk a Szegedi Kortárs Balett kisszínházi programjaiból

-Testjáték-fotókiállítás

Rendhagyó kiállítást tekinthet meg a nézőközönség február 29-én 18 órától a Kisszínház előcsarnokában Szakács Ildikó képeiből. A magát amatőrnek valló fotós eddig főként a természetet örökítette meg, ez az első alkalom, amikor táncművészekkel dolgozott. Képeit nem az előadás, hanem a próbafolyamat ihlette meg, azok a különleges pillanatok, amelyek csak nagyon ritkán adatnak meg egy kívülállónak: hogy bepillanthasson a kulisszák mögé, a táncosok titokzatos világába.

– Beavató Színház

Szintén a kulisszák mögé invitálja a publikumot Juronics Tamás a Délmagyarország és a Rádió88 szervezésében. A nagy sikerrel rendezett Beavató Színház keretében ezúttal A tudattalan című új bemutatóról mesél a koreográfus táncosai segítségével.

Időpont:március 4. 16 óra

Helyszín: Kisszínház

A belépés ingyenes

-Téltemető Kobakolás

Március 3-án 18 órától kezdődik a Kisszínház előterében a Kortárs Balett Klub, vagyis a KOBAK első rendezvénye. A műsorvezetők a Rádió88-tól Tóth Géza és Patkós Attila. Belépő: egy tál süti, csoki, vagy innivaló, cserébe mindenki kap egy tombolajegyet- ezzel nyerhet: 2008-as Szegedi Kortárs Balett naptárat a táncosok fotóival, jubileumi plakátot, vagy az együttes darabjairól készült felvételeket.